@vivec.be

Cursus

Marketing

Archipreneur workshops
Inschrijven
DI 17 SEPTEMBER 2024
DI 1 OKTOBER 2024
DI 15 OKTOBER 2024
Gent
Zebrastraat

Marketing

Als je niet investeert in je marketing, lopen concurrenten die dat wel doen al snel op je voor. Wil jij weten hoe je je zichtbaarheid vergroot en een blijvende indruk maakt in de wereld van de architectuur? Hopelijk is dit geen verrassing, maar met een portfoliowebsite alleen raak je er niet. Deze workshopreeks leert hoe je het wél aanpakt: 

 

  • Begrijp hoe authentieke communicatie en PR je zichtbaarheid als architect kunnen vergroten. Definieer je unieke waarde en ontdek hoe je nieuwswaarde creëert rond jouw bedrijf.
  • Leer hoe je je architectenbureau kunt runnen als een merk, met slimme branding en marketingstrategieën. Krijg antwoord op vragen zoals hoe kunnen mijn communicatie en branding mijn bedrijfsstrategie ondersteunen, hoeveel besteed je jaarlijks aan marketing, hoe beslis ik aan wat ik geld besteed en aan wat niet, wat doe ik zelf en wat besteed ik uit, enzovoort. 

 

Voor wie?

Voor architecten(bureaus) die aan de slag willen met hun communicatie- en marketing(strategie). 

 

Door wie?
Leslie Vanhecke, zaakvoerder van PR-, branding- en communicatiebureau SAVVY, gespecialiseerd in marketing voor architecten.

 

Bij Archipreneur staat de ondernemende architect centraal. Als zaakvoerder van een architectenkantoor word je immers vaak geconfronteerd met ondernemersvraagstukken. Niet enkel hoe je deze oplost is van belang, maar ook waarom. Met de workshops van Archipreneur willen we architecten antwoorden bieden aan de hand van inzichten en praktische tools. Onmiddellijk toepasbaar in de praktijk. Resultaat? Je ondernemersmindset en -vaardigheden zijn aangescherpt en je gaat efficiënter en productiever te werk. De workshops worden telkens georganiseerd per topic.

terug naar overzicht

Programma

Workshop 1: Inspiratie door succes

Leslie Vanhecke

We duiken de geschiedenis in op zoek naar iconen en bekijken de grote voorbeelden van nu. Waaraan heeft Le Corbusier zijn onsterfelijkheid te danken en waarom is Vincent Van Duysen een naam met wereldwijde weerklank en een wachtlijst van vijf jaar? Speelt hier enkel talent of is er meer aan de hand? We gaan samen op zoek naar de sleutel tot succes en laten ons inspireren.

Workshop 2: Wie ben ik en hoe word ik zichtbaar?

Leslie Vanhecke

Tijdens deze workshop nemen we jouw communicatie onder de loep. Is jouw website in hoofdzaak een portfolio? En hoe zit het met de look & feel van wat je communiceert? 

 

Leer tijdens deze workshop hoe authentieke communicatie en PR je zichtbaarheid als architect kunnen vergroten. Definieer je unieke waarde en ontdek hoe je nieuwswaarde creëert rond jouw bedrijf.

WORKSHOP 3: Jouw architectenbureau als merk

Leslie Vanhecke

Let’s talk business. SAVVY maakte het onlangs nog mee: een architectenbureau dat anno 2024 geen website heeft, geen sociale media en bijgevolg immense problemen ondervindt bij het aantrekken van de juiste klanten. Een branding werd opgezet, maar maanden later is er zelfs nog geen logo. Bottleneck: de CEO-architect zelf die geen tijd heeft of vrijmaakt voor haar marketing en communicatie. Wie als architect een bedrijf runt, moet meer doen dan creëren.

 

Ontdek tijdens deze workshop hoe je je architectenbureau kunt runnen als een merk, met slimme branding en marketingstrategieën. Krijg antwoord op vragen zoals hoe kunnen mijn communicatie en branding mijn bedrijfsstrategie ondersteunen, hoeveel besteed je jaarlijks aan marketing, hoe beslis ik aan wat ik geld besteed en aan wat niet, wat doe ik zelf en wat besteed ik uit, enzovoort. 

 

Praktisch

Data & locatie

GENT: Di 17 september 2024, Di 1 oktober 2024 en Di 15 oktober 2024
Zebrastraat, Zebrastraat 32/001, 9000 Gent

Tijdstip

Om 13.30 uur stipt start de workshop. Er wordt een pauze voorzien van een halfuur. Einde omstreeks 17.00 uur.

De totale opleidingsduur voor deze opleiding is 12u00, inclusief pauzes.

Deelnameprijs

Leden NAV en AiNB: € 775,00 excl. btw
Niet-leden: € 1030,00 excl. btw
Deze bijdrage geeft recht op deelname aan het volledige programma, lesmateriaal en catering. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving.

Tot 30% korting met de KMO-portefeuille.
Registratienummer NAV: DV.O101585

Opleidingspremies mogelijk via Liberform.

Meer info

Voor alle vragen rond deze opleiding kan je terecht op
www.vitruviusacademy.be
info@vitruviusacademy.be
tel. 02 669 22 80

Inschrijven


Log in op je account

NAV-lid? Gebruik je NAV login-gegevens

E-mailadres of NAV-lidnr.:
Paswoord: